Memorabel Pollepel Theaterdiner

Het eerste Pollepel Theaterdiner werd vrijdag 17 november gehouden in de grote zaal van de Immanuelkerk. Die ruimte was ook wel nodig met 100 mee-dinerende gemeenteleden, buurtgenoten en de maskertheatergroep Hotel Theatre Courage. De organiserende diaconie verzorgde samen met de Verhalenhuis vrijwilligers en een grote keukenploeg een heerlijk 3-gangendiner in een sfeervol aangeklede zaal. Tussen de gangen in speelde de theatergroep die met maar liefst 20 leden en muzikanten naar Haarlem was afgereisd een aantal scenes en improvisaties uit hun programma. De spelers kwamen uit alle hoeken van de wereld zoals Zuid-Afrika, India en Iran en namen allemaal indringende verhalen mee die werden uitgebeeld. Daarna gingen de spelers in gesprek met het publiek. Mooi om terug te horen was dat het publiek met name waardeerde dat zij nu niet verhalen te horen kregen vanuit de media, maar van echte mensen ter plaatse. De spelers zelf waren zichtbaar ontroerd van de warme reacties die zij terugkregen. Het was dus zeker een memorabel Verhalenhuis theaterdiner, waarvoor we alle organisatoren en medewerkers heel hartelijk voor willen bedanken!