Vliegende start Verhalenhuis

Het Verhalenhuis Haarlem is ruim drie maanden geleden van start gegaan met een gezellig Open Huis tijdens de Burendag. Sindsdien is er veel gebeurd en heeft u kunnen ervaren wat het Verhalenhuis allemaal te bieden heeft. In die tijd zijn er maar liefst 1000 kaartjes verkocht en werd meer dan de helft van de bezoekers nog niet door ons herkend. Een onverwacht groot succes dat aan de verwachting voldoet om meer voor buurtgenoten te kunnen betekenen. Veel nieuwe bezoekers lieten ons weten erg blij te zijn dat er eindelijk eens iets in de buurt was en waren aangenaam verrast dat er zo’n mooie zaal was ingericht. Er waren (jeugd)films en jeugdtheater te zien, het veelbesproken Pollepel theaterdiner, de goedbezochte maandelijkse filosofie café’s en nog veel meer. Allemaal zinvolle en zingevende activiteiten, en er komt het komende half jaar nog veel meer! In de voorjaarsvakantie is iedere dag jeugdtheater te zien of een jeugdfilm, u kunt zelf weer meedoen aan Another Passion, de muzikale avonden van Songs that Matter gaan van start en de serie ‘verhalen uit andere culturen’ van Kick en Anke Bras gaat 18 januari al van start. Zo proberen we in het Verhalenhuis voor iedereen iets passends te bieden tegen een lage toegangsprijs.
Als u nog niet in de gelegenheid bent geweest om een activiteit te bezoeken, probeer dit dan eens in het komende half jaar.
U bent allen van harte welkom.