Alle 7 goed met Kees Posthumus

20 maart 2022

Locatie

Immanuelkerk


023-5252116

Verhalenverteller en talkshowhost Kees Posthumus brengt samen met accordeonist Dirk Overbeek zondag 20 maart om 10.00 uur in de Immanuelkerk de actuele, muzikale voorstelling ‘Alle 7 goed’, over de Zeven werken van Barmhartigheid.


Mattheus tekende de woorden van Jezus over deze zeven werken op. Natuurlijk, de zeven werken van barmhartigheid deugen. Er valt geen speld tussen te krijgen dat het goed is om ze te doen. En veel mensen doen ze ook.

Tegelijk kunnen ze wel een frisse update gebruiken. Die krijgen ze in ‘Alle 7 goed’. In de talkshow komen verschillende deskundigen aan het woord over barmhartigheid en hoe je dat moet doen.

Het is nog maar de vraag of naturisten wel zo blij zijn met de opdracht de naakten te kleden, het Adamskostuum bevalt hen prima. En lang niet iedereen wordt even enthousiast bij het voorstel de vreemdeling te herbergen, anders was ons asielbeleid wel humaner. Wie de hongerigen gaat voeden, moet rekening houden met diverse diëten. Weleens een gevangene bezocht? Genoeg dilemma’s om op te kauwen voor ons mensen in deze tijd!

Zondag 20 maart, 10.00 uur
Immanuelkerk, van Egmondstraat 5

Toegang gratis, reserveren is niet nodig