Groot Verlangen – première

Lees meer

Starts in 23 Days, 9 Hours

10 februari 2019 16:00

Verhalenhuis Haarlem

023-5252116

“Alleen met het hart kun je goed zien.
Het wezenlijke is onzichtbaar voor de ogen.”

“Groot Verlangen” is een meeslepende vertelvoorstelling over zien en gezien worden, van een lang gekoesterde droom die plotseling tot een einde komt als Eveline geconfronteerd wordt met haar visuele handicap. Alles wordt donker. Angst, schaamte, pijn en verdriet houden haar lange tijd in de greep. Waar haalt zij dan de moed vandaan om te zien met haar hart? Kom kijken en luisteren naar het bijzondere verhaal van Eveline. Zij neemt u graag mee op deze reis van vallen en opstaan.

Eveline Masetti: pastor, coach en verteller, vertelt haar persoonlijke verhaal in haar vertelvoorstelling “Groot Verlangen”. In het kader van haar afstuderen aan de vertelacademie te Utrecht neemt zij u mee op reis, door het donker naar het licht, de schaamte voorbij.
Deze vertelvoorstelling is begeleid door Pauline Seebregts, verteller, mentor en docent aan de Vertelacademie. Externe begeleiding is door Eveline gevraagd aan haar inspirator en voorbeeld Kees van der Zwaard. Kees is schrijver, scenarist, theoloog en theatermaker.
Na afloop er gelegenheid om Eveline en elkaar te ontmoeten onder het genot van een drankje.

Zondag 10 februari 2019, 16.00 uur (Verhalenhuis is geopend vanaf 15.00 uur)
Plaats premiere: Het Verhalenhuis
Toegang: € 7,50 U kunt hier reserveren.

Try-out: Dinsdag 5 februari om 14.00 uur (Verhalenhuis is geopend vanaf 13.30 uur)