Actie Vakantietas 18 mei

Ook dit jaar doet de diaconie van onze gemeente mee aan de Actie Vakantietas! Voor kinderen die in armoede leven en opgroeien duurt de zomervakantie erg lang. Ze kunnen vaak niet weg, en moeten zich dus 6 weken thuis vermaken. Hoe leuk is het om hen een tas te geven met wat spulletjes om in de zomer mee bezig te zijn?

Samen met andere Haarlemse kerken proberen we dit jaar 250 tasjes te vullen. De tassen komen via de Voedselbank of de Speelgoedbank bij de juiste kinderen terecht. Deze kinderen wonen allemaal in Haarlem en omstreken.

Iedereen kan zich aanmelden om een tas te vullen. U kunt dit alleen, als gezin of samen met familie of vrienden doen. Het richtbedrag voor het vullen van de tas is €20,00. U kunt een keuze maken voor een jongen of een meisje in verschillende leeftijdscategorieën, tussen 2 en 13 jaar. In de tas zit een papier met ideeën voor speelgoed, knutselspullen of iets lekkers

De tas kan in de Immanuelkerk opgehaald worden op dinsdag 18 mei van 9-11 uur of van 19-20 uur. Inleveren kan op dinsdag 8 juni, ook in de kerk tussen 9-11 uur en 19-20 uur. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de tas te halen/brengen of om de tas zelf te vullen, maar u wilt wel meedoen, neemt u dan contact met ons op!

Voor meer informatie kunt u mailen of bellen met Lenie Oudshoorn, lenieoudshoorn@hotmail.com, of 06 – 41 48 93 34.