Jeugdkoren


Je houdt van zingen en wilt er graag spelenderwijs beter in worden. Of wil je graag samen liedjes zingen met teksten die écht ergens over gaan zoals het milieu, denken aan elkaar, respect, pesten en zorgen voor elkaar? Dan vind je het vast leuk om eens te komen kijken en misschien wel een beetje mee te zingen in een van de jeugdkoren.

 

Bij ons zing je met moderne, swingende muziekbanden en staat er een professionele dirigente voor het koor die gespecialiseerd is in het lesgeven aan groepen kinderen, met kwaliteit en een enthousiaste presentatie als uitgangspunten. Stuur een berichtje als je eens wilt langskomen om te proeven hoe gezellig het bij ons is: livingcolours@telfort.nl

 

Deze koren en band zijn ondergebracht in een aparte Stichting: Living Colours Jeugdkoren en zingen ook regelmatig in andere kerken en concerten in de regio zoals de Cruquiushoeve, maar ook bij de herdenking van de MH17 slachtoffers, het jaarlijkse Sing-in concert en grote musicals zoals ‘Another Passion’. Op de eigen website van de koren livingcoloursmuziek.nl staat alle informatie over: