Musicals

De Immanuelkerk heeft in de afgelopen jaren grote bekendheid verworven in de regio Haarlem met het organiseren en uitvoeren van zelfgeproduceerde musicals voor jong en oud. Met name de in Nederland unieke kerstmusicals voor peuters en kleuters en de Another Passion scratchmusicals waarbij de deelnemers in 1 dag een musical instuderen en uitvoeren zijn jaarlijks uitverkocht.

De peuter/kleuter kerstmusical van 2017 neemt je mee op reis!

 

Kindermusicals
De in eigen beheer ontwikkelde peuter/kleutermusicals met jaarlijks zes voorstellingen waar de kinderen interactief en heel dichtbij de spelers worden betrokken, maar ook het grote kinder kerstfeest met een kindermusical trekken duizenden bezoekers uit de wijde omtrek. Reserveren is daarom noodzakelijk via deze website vanaf 1 november. U wordt automatisch als eerste uitgenodigd als u zich abonneert op het E-Magazine via de link in de rechterkolom.

Musicals voor volwassenen en jeugd
De zelf geschreven en geproduceerde passie musicals, waarbij deelnemers in één dag mee worden genomen in een steeds wisselende invalshoeken van het paasverhaal en deze dan zowel instuderen als uitvoeren, zijn iedere keer weer een groot succes. In 2016 werd ‘Another Passion’ uitgevoerd met maar liefst 100 deelnemers en een stampvolle Immanuelkerk. In 2018 zal er opnieuw een Another Passion worden uitgevoerd. Als u mee wilt doen of wilt komen kijken, abonneer u dan op ons E-Magazine zodat u de berichtgeving hierover als eerste te lezen krijgt. Dat kan via de link in de rechterkolom.