Vierde Haarlemse Jongerenkerstnacht GEANNULEERD

24 december 2021

22:00

Locatie

Immanuelkerk


023-5252116

Helaas, helaas…
De Jongerenkerstnacht kan echt niet doorgaan.

Iedereen is natuurlijk erg teleurgesteld maar zoals u kunt zien aan alle berichtgeving is tot het laatst aan toe geprobeerd om het toch op de een of andere manier door te laten gaan. De omstandigheden zijn echter zo snel verslechterd dat het onverantwoord zou zijn toch door te gaan, waarbij we ook denken aan onze zorgplicht voor u, de jongeren, bezoekers en gemeenteleden.

We zijn de mogelijkheid aan het bekijken om ‘The world we create’ in aangepaste vorm in een andere kerkdienst terug te laten komen. Er wordt gefluisterd dat zondag 30 januari wel eens een geschikte datum zou kunnen zijn, nog niet doorvertellen hoor!


Reken niet op pasklare antwoorden deze avond! We stellen vooral veel vragen. Zoals: of we nog wat van the world kunnen maken? Of van het klimaat, van ons eigen leven? Hoe dan? En dat verhaal over het kind in die kribbe, helpt dat ons nog?

Jongeren zijn van harte welkom, en ook de mensen die zich jong voelen … InBetween zingt, met solisten en enthousiaste musici! Na afloop is er warme chocola en glühwein. Kom en create!