Zaalverhuur

De zalen van de Immanuelkerk Haarlem en het naastgelegen Verhalenhuis Haarlem zijn te huur tegen een sociale prijs voor diverse gelegenheden zoals trouw, rouw, congres, vergadering, receptie of repetitieruimte. Geen wens is hetzelfde dus bepalen wij samen met u de mogelijkheden en bijpassende tarieven.
Mail uw verzoek en wensen naar info@kerkpleinhaarlemnoord.nl, of via het contactformulier en wij nemen snel contact met u op.


Technische lijst en podium info:
Klik hier

 

 

 


Vergaderruimtes < 20 personen

Optioneel: beamer met scherm, diverse horeca mogelijkheden, kopiëren in zwart/wit of kleur.

Grote kerkzaal < 330 personen
Podium 10x5x 8m, B,D,H) rond weglopend. Beamer, professioneel geluid voor ieder muziekgenre, draadloze handmicrofoon, krachtstroom aanwezig 380V(32A). Geen verduistering mogelijk. Optioneel: in te richten voor horeca evenementen naar wens met tafelgroepen,  los op te stellen lichtstatieven, zwart theaterdoek op statieven.

Kleine zaal <60 personen zittend <100 personen staand
Podium (5,5x4x2,8m, BxDxH) met professioneel geluid voor ieder muziekgenre (20 kanaals mengtafel, headsets, microfoons etc.), LED-licht en 4 meter doorzicht scherm voor films, presentaties en lezingen, Krachtstroom aanwezig 380V(32A). Volledige verduistering mogelijk.

Horecapleintje en binnentuin < 120 personen
Apart of in combinatie met een van de zalen, met diverse horecamogelijheden of alleen een drankje.