Ontdek het kloosterleven (weekend 24 t/m 26 mei)

Vindt u kloosters ook zo mooi en vredig in het landschap liggen als ze ziet? Wat speelt zich af in die vaak eeuwenoude gebouwen bij de monniken? En zou u wel eens willen ervaren hoe het is om daar een weekend door te brengen?

Dat kan van 24 t/m 26 mei in de Benedictijnse St.-Adelbertabdij in Egmond-Binnen. Met een groep van maximaal 14 personen kunt u onder leiding van pastor Eveline Masetti een weekend proeven van de rijkdom van het gebedsleven en van de ingetogen stilte die hier gekoesterd wordt.


Op www.abdijvanegmond.nl kunt u alvast een digitaal kijkje nemen en meer te weten komen over de leefwijze van de Benedictijner monniken. Heeft u nog vragen over het weekend, stuur dan graag een mailtje naar ec.masetti@kerkpleinhaarlemnoord.nl .

Vrijdagavond 24 mei t/m zondagmiddag 26 mei
Kosten € 109,-
Opgeven kan hier vóór 28 november (ivm boeking accomodatie)
LET OP: Uw deelname is pas definitief als u direct via iDeal betaalt! U krijg daarna een bevestiging en verdere informatie.