Oproep lunch- of dinerhulp

In het najaar zijn we gestart met een dagprogramma voor iedereen die liever niet meer ’s avonds de deur uitgaat. Het begint een leuke en steeds vastere groep van senioren te worden die zowel uit de kerk als uit de buurt komt.
Iedere eerste dinsdag van de maand is er een meer culturele invulling met film, vertellers, theater en muziek.
Iedere derde donderdag van de maand houden we de meer informatieve Verhalen(huis)lunch.

Met behulp van een Buuv-medewerker en vrijwilligers van het Verhalenhuis maken we vooraf een lekkere lunch die bestaat uit broodjes, een soepje of een salade. Onlangs heeft Buuv besloten dat hun medewerker maar 1 jaar mag helpen met opstarten van deze maandelijkse activiteiten.
We zullen volgend seizoen dus onze lunch zelf moeten gaan samenstellen en maken. Daarom vragen wij lunchhulpen die het leuk vinden om hierbij te helpen.
Het is gezellig en heel dankbaar werk, kost nauwelijks extra tijd en is niet moeilijk, u eet uiteraard zelf gratis mee en heeft gratis toegang tot de (culturele) activiteiten.

We zijn ook aan het onderzoeken of we regelmatig een afwisselend cultureel dinertje kunnen gaan organiseren, zoiets als ‘Met liefde’ of de mimespelers bij een soort van Pollepel. Daarvoor is een nieuwe keuken onontbeerlijk, maar vooruitlopend daarop onze oproep: lijkt u u leuk om daarbij te helpen of keukenprins(es) te zijn, laat het ons dan vooral weten!

Alle hulp is welkom, dus reageer alstublieft zo spoedig mogelijk met een mailtje naar info@verhalenhuishaarlem.nl of vraag het aan Lenie of Arno.