Overleden, ds. Rosée van der Kaap

Met leedwezen heeft de Protestantse gemeente Haarlem-Noord en Spaarndam kennis genomen van het overlijden van onze zeer gewaardeerde gastpredikant ds. Rosée van der Kaap-Busscher. Onze gedachten gaan uit naar Albert en de kinderen. Wij wensen hun sterkte bij het dragen van dit moeilijke verlies.
De kerkenraad van de Protestantse gemeente te Haarlem-Noord en Spaarndam.

Ds. R.G.M. (Rosée) van der Kaap-Busscher, sinds 1 juli 2018 parttime voorganger van de Protestantse Gemeente in Gasselte, is afgelopen nacht in het UMCG in Groningen overleden. Ze werd thuis in haar werkkamer getroffen door een hersenbloeding; in het ziekenhuis is nog een CT-scan gemaakt en deze liet zien dat het ging om een zware bloeding en dat haar toestand zeer ernstig was.
In de ochtend van 20 augustus is Rosée overleden in bijzijn van haar man Albert en drie van haar vier zonen. Ze werd 62 jaar.