Kaarsjesactie Jongerenkerstnacht ‘Dream On’

De Jongerenkerstnacht wordt al drie jaar met groot succes gehouden in de Immanuelkerk, met kerst popmuziek, een actueel thema, glühwein en choco, veel sfeer en kaarsen. Op 24 december branden we een kaarsje in een glaasje tijdens de Jongerenkerstnacht ‘Dream on’. Wil jij ook een kaarsje branden, bijvoorbeeld wanneer je de uitzending thuis live meemaakt of bekijkt via de stream? Bestel dan nu de speciaal gemaakte ‘Dream On’-kaarsjes voor € 2,50 per stuk!

De opbrengst gaat – na aftrek van kosten – naar Vluchtelingenwerk Haarlem. Je mag er zoveel bestellen als je wilt om er zelf veel neer te zetten of cadeau te doen. Een extra kerstdonatie overmaken voor Vluchtelingenwerk kan ook. Je krijgt bericht hoe je de kaarsjes in de week voor kerst kunt ophalen in de Immanuelkerk. Geef je hieronder op om er live bij te zijn!

Donderdag 24 december, 21.30 uur inloop, 22.00 uur aanvang
Immanuelkerk, van Egmondstraat 5
Toegang gratis, reserveren verplicht

Betalen van de kaarsjes en reserveren van plaatsen is op deze site niet mogelijk, dit doen we daarom via de site van Verhalenhuis Haarlem:

BESTEL HIER KAARTJES EN KAARSJES