Kerk in actie in de 40 dagen tijd

Kerk in actie kiest voor deze 40 dagen tijd een thema rond de zeven werken van barmhartigheid. Elke zondag komt er eentje aan de beurt. Uit het magazine dat zij uitgeven kiezen wij elke week iets om u te stimuleren deze tijd te beleven. Iets wat u thuis kunt doen, als volwassene, maar ook voor de kinderen. Vervolgens een gedicht of een gebed, dat u in die week thuis kunt gebruiken. Kerk in actie plaatst elke week een project in de aandacht waaraan u een gift kan overmaken.  Maar wij bevelen u aan om in deze tijd ons eigen project te gedenken door een gift over te maken op rekening NL15INGB0005902006 tnv Diaconie Haarlem-Noord en Spaarndam, onder vermelding van: project Moldavië.

Klik hier om het hele project te lezen of te downloaden en printen.

De diaconie